Sadevesijärjestelmät

Toimivat sadevesijärjestelmät pidentävät rakennuksen käyttöikää, mutta antavat rakennukseen käytännöllisyyden lisäksi myös paljon ulkonäköä. Eri tavoin käyttämällä ja sovittamalla värejä täydennetään helposti julkisivun näköä sekä luodaan ehkäpä rohkeasti erilaisia väritehosteita. Mahdollisuudet talon ilmeen raikastamiseen ovat rajattomat!

sadevesijärjestelmien säännöllinen huoltaminen kannattaa

Erilaiset kourut, syöksytorvet, putket ja räystäät pitävät rakennukset käyttökunnossa, kun sadevedet saadaan johdettua järjestelmällisesti pois rakennuksen tai sen perustusten välittömästä läheisyydestä. Sadevesijärjestelmien saneeraustarpeen voi todeta sillä, jos vesi valuu hallitsemattomasti räystäiden yli tai syöksyputket roiskivat veden pitkin seiniä tai rakennuksen perustuksiin. Liiallinen vesikuorma perustuksissa saattaa aiheuttaa routimisvaurioita ja muita vakavia rakenteellisia puutteita, jotka voivat johtaa muun muassa homeen esiintymiseen. Mikäli normaalit huoltotoimenpiteet eivät paranna sadevesijärjestelmien toimintaa, niiden uusiminen voi olla tarpeellista.

Toimitamme seuraavat sadevesijärjestelmät

Sadevesikourut

Valikoimastamme löytyvät sadevesikourut ovat helposti asennettavissa, mikä lyhentää asennusaikaa ja työkustannuksia. Sadevesikourumme kestävät pakkaset, syyssateet ja kesän UV-säteilyt. Toimitamme myös asennuksen vaatimat tarvikkeet. Saat siis kokonaisen, asennusvalmiin järjestelmän.

Syöksytorvet- ja putket

Syöksyputket ja syöksytorvet, jotka sopivat ränneihin niin teknisesti kuin ilmeeltäänkin, ovat olennainen osa sadevesien hallintaa. Värivalikoima on laaja ja kaikki kiinnitystarvikkeet saat samasta paikasta.

Käytämme Lindab-sadevesijärjestelmää, josta löytyy laadukkaat tuotteet erilaisiin käyttötarkoituksiin ja ilmeisiin. Lindab on useiden ammattilaisten valinta. Tilaamalla koko sadevesijärjestelmän kerralla samasta paikasta varmistat, että sen eri osat ulkonäöltään yhdenmukaisia eri puolilla taloasi.

Ota yhteyttä ja etsitään talosi arvoiset sekä ilmeeseen sopivat sadevesijärjestelmät!