Konesaumakatot eli konesaumatut peltikatot

Konesaumakatot ovat ehdottomasti kattojen kuninkaallisia. Kevyt, erittäin pitkäikäinen, perinteinen sekä edullinen konesaumattu peltikatto on ottanut paikkansa suomalaisten omakotitalojen katoilta. Hankkimalla konesaumakattosi alan osaavalta ja kokeneelta ammattilaiselta voit olla varma siitä, että katto on toteutettu noudattaen kovimpia laatuvaatimuksia.

KonesaumakatOT oVAT TIIVIITÄ

Kun konesaumakatto tehdään huolellisesti ja ammattitaidolla, katteesta syntyy ehdottomasti tiivein mahdollinen vesikatto. Konesaumakaton vesitiiveys perustuu kahteen asiaan: 1) kaikki liitokset tiivistetään kestävällä saumausmateriaalilla ja 2) kattoon ei tule yhtään läpimenevää kiinnikettä. Saumauksessa muun muassa piippujen ja muiden läpivientien sekä jiirien saumat saumataan aina kiinni varsinaisiin kattopelteihin, jolloin katteesta tulee täysin yhteneväinen. Saumoissa käytetään vielä tuoreena pysyvää tiivistysmassaa, joka estää veden kapillaarisen nousun saumaan. Katteen kiinnityksessä käytetään taas pohjalaudoitukseen käytettäviä piilokiinnikkeitä.

Kattopeltitöiden ohella eristys kuuluu erikoisosaamiseemme, joten voit luottaa siihen, että asentamamme katto on tiivis ja energiatehokas.

Konesaumakatot, kattojen kuninkaalliset

Konesaumattu peltikatto useissa eri materiaaleissa

Konesaumakattoja tehdään kahdesta eri pellistä, joko valmiiksi väripinnoitetusta tai galvanoidusta. Väripinnoitettu pelti on huoltovapaampi ja heti valmis, kun taas galvanoitu pelti maalataan n. 4 vuoden päästä asennuksesta. Ensimmäisen maalauksen jälkeen seuraava huoltomaalaus tehdään n. 10 vuoden jälkeen. Tämän jälkeiset huoltomaalaukset tehdään n. 20 vuoden sykleillä. Maalattava katto sekä väripinnoitetusta pellistä tehty katto ovat kummatkin erittäin kestäviä. Kaikista pitkäikäisin vaihtoehto on kuparista tehty konesaumakatto.

 

KonesaumakatTO – varma valinta

Konesaumakattojen puolesta on useita argumentteja ja kokosimme alle niistä yleisimmät:

  • Rakenteellisesti kevein kate
  • Paras säänkesto
  • Paras paloturvallisuus
  • Pitkäikäisin
  • Vaikeimpien peltikattojen (läpivientejä, jiirejä, kulmia, harjoja) ainoa kestävä vaihtoehto
  • Pienet ylläpitokustannukset
  • Perinteisin
  • Kaunein katto tehdään ammattipeltisepän käsityönä

 

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous konesaumakatosta!

Ps. Konesaumakatot on mahdollista hankkia tuntuvalla kotitaloustyön verovähennyksellä! (Vähennyksen saa yritykselle maksetusta työn osuudesta)

0400 714 519

Kahari & Co. Eristys
Y- 0368976-3

marko.kahari(a)kaharicoeristys.fi

Toimisto / laskutusosoite

Haavikkotie 9 (katso kartta)
06650 HAMARI
helena.kahari(at)kaharicoeristys.fi

Verstas

Vieritie 7 (katso kartta)
07955 Tesjoki
019-514 069 / 044-5549345
verstas(at)kaharicoeristys.fi

Yhteydenotto / Tarjouspyyntö