Konesaumakatot eli konesaumatut peltikatot

Kattojen kuninkaalliset

Konesaumakatot ovat ehdottomasti kattojen kuninkaallisia. Kevyt, erittäin pitkäikäinen, perinteinen sekä edullinen konesaumattu peltikatto on ottanut paikkansa suomalaisten omakotitalojen katoilta. Hankkimalla konesaumakattosi alan osaavalta ja kokeneelta ammattilaiselta voit olla varma siitä, että katto on toteutettu noudattaen kovimpia laatuvaatimuksia.

Pyydä henkilökohtainen tarjous

Pyydä yksilöllinen tarjous peltikatosta ottamalla yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää materiaalista ja katon asennuksesta, sekä annamme maksuttoman tarjouksen.

Konesaumakatot ovat tiiviitä ja erenrgiatehokkaita

Kun konesaumakatto tehdään huolellisesti ja ammattitaidolla, katteesta syntyy ehdottomasti tiivein mahdollinen vesikatto. Konesaumakaton vesitiiveys perustuu kahteen asiaan: 1) kaikki liitokset tiivistetään kestävällä saumausmateriaalilla ja 2) kattoon ei tule yhtään läpimenevää kiinnikettä. Saumauksessa muun muassa piippujen ja muiden läpivientien sekä jiirien saumat saumataan aina kiinni varsinaisiin kattopelteihin, jolloin katteesta tulee täysin yhteneväinen. Saumoissa käytetään vielä tuoreena pysyvää tiivistysmassaa, joka estää veden kapillaarisen nousun saumaan. Katteen kiinnityksessä käytetään taas pohjalaudoitukseen käytettäviä piilokiinnikkeitä.

Kattopeltitöiden ohella, kattojen eristys kuuluu erikoisosaamiseemme; Voit luottaa aina siihen, että asentamamme katto on tiivis ja energiatehokas.

konesaumattu peltikatto valmiiksi haluamassasi värissä

Konesaumakattoja tehdään kahdesta eri pellistä, joko valmiiksi väripinnoitetusta tai galvanoidusta. Väripinnoitettu pelti on huoltovapaampi ja heti valmis, kun taas galvanoitu pelti maalataan n. 4 vuoden päästä asennuksesta. Ensimmäisen maalauksen jälkeen seuraava huoltomaalaus tehdään n. 10 vuoden jälkeen. Tämän jälkeiset huoltomaalaukset tehdään n. 20 vuoden sykleillä. Maalattava katto sekä väripinnoitetusta pellistä tehty katto ovat kummatkin erittäin kestäviä. Kaikista pitkäikäisin vaihtoehto on kuparista tehty konesaumakatto

Kestävä konesaumakatto on helposti perusteltu valinta kattomateriaaliksi

Konesaumakattojen puolesta on useita argumentteja ja kokosimme alle niistä yleisimmät

  • Rakenteellisesti kevein kate
  • Paras säänkesto
  • Paras paloturvallisuus
  • Pitkäikäisin
  • Vaikeimpien peltikattojen (läpivientejä, jiirejä, kulmia, harjoja) ainoa kestävä vaihtoehto
  • Pienet ylläpitokustannukset
  • Perinteisin
  • Kaunein katto tehdään ammattipeltisepän käsityönä

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous konesaumakatosta!

Ps. Konesaumakatot on mahdollista hankkia tuntuvalla kotitaloustyön verovähennyksellä! (Vähennyksen saa yritykselle maksetusta työn osuudesta)