Kattoturvatuotteet

Luotettavat ja tarkoituksenmukaiset kattoturvatuotteet kuuluvat tämän päivän remontoimiseen ja rakentamiseen. Kattosillat sekä lapetikkaat takaavat turvallisen pääsyn esimerkiksi savupiipulle ja lumiesteet pitävät lumet poissa kulkuväyliltä ja sisäänkäyntien kohdilta. Turvatuotteet kannattaa laittaa lain vaatimalle tasolle niin katolla työskentelevien henkilöiden kuin asukkaidenkin turvallisuuden vuoksi.

“Suomen rakennusmääräyskokoelmassa F2 Rakennusten käyttö- ja huoltoturvallisuus säännöstellään kattoturvallisuustuotteiden käyttö rakennuksissa.”

Kattoturvatuotteilla varmistat turvallisen työskentelyn katolla

Toimitamme seuraavat kattoturvatuotteet

 Kattosillat

Kattosillat helpottavat katon harjan suuntaista kulkua ja niillä helpotetaan pääsyä muun muassa savupiipulle ja muille säännöllisesti huollettaville kohteille. kuten ilmanvaihtohormeille jne. Samalla katolla liikkumisen ja toimimisen turvallisuus paranee, kun käytössä on vankka jalansija. Kattosillan asennus eri kaltevuuksille on helppoa säädettävien jalkojen avulla. Kattosiltatoimitukseen sisältyy tarvittavat säätölevyt, tiivistesarjat, yleiskiinnikkeet ja profiilikohtaiset kiinnikkeet.

Lumiesteet

Lumiesteiden käyttö liittyy enemmän katon ympäristön turvallisuuden parantamiseen. Niiden tarkoitus on estää katolta putoavan lumen jään aiheuttamia vahinkoja. Lumiesteet tulee sijoittaa ainakin kulkuteiden kohtaan ja kadun puoleisille katon osille, jos lumi putoaisi tiealueelle ilman esteitä. Lumiesteet kannattaa sijoittaa koko lappeen mitalle, jolloin lumikuorma asettuu tasaisesti koko kattoalalle. Lumiesteet toimitetaan tiivistesarjan ja tarvittavien kiinnikkeiden kanssa.

Kauttamme saatte lisäksi:

  • Tikkaat
  • Lape-, seinä- ja turvatikkaat
  • Turvakiskot

Kaikki kattoturvatuotteet toimitetaan sinkittynä tai valmiiksi polttomaalattuina RR-väreillä.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeellta tai soita! Laita kattoturvasi kuntoon yhdellä toimituksella.

0400 714 519

Kahari & Co. Eristys
Y- 0368976-3

marko.kahari(a)kaharicoeristys.fi

Toimisto / laskutusosoite

Haavikkotie 9 (katso kartta)
06650 HAMARI
helena.kahari(at)kaharicoeristys.fi

Verstas

Vieritie 7 (katso kartta)
07955 Tesjoki
019-514 069 / 044-5549345
verstas(at)kaharicoeristys.fi

Yhteydenotto / Tarjouspyyntö