Kahari & Co - Peltiä ja eristystä ammattitaidolla

Luotettavat ja tarkoituksenmukaiset kattoturvatuotteet kuuluvat tämän päivän remontoimiseen ja rakentamiseen. Kattosillat sekä lapetikkaat takaavat turvallisen pääsyn esimerkiksi savupiipulle ja lumiesteet pitävät lumet poissa kulkuväyliltä ja sisäänkäyntien kohdilta. Turvatuotteet kannattaa laittaa lain vaatimalle tasolle niin katolla työskentelevien henkilöiden kuin asukkaidenkin turvallisuuden vuoksi.

”Suomen rakennusmääräyskokoelmassa F2 Rakennusten käyttö- ja huoltoturvallisuus säännöstellään kattoturvallisuustuotteiden käyttö rakennuksissa.”

Tomitamme seuraavat kattoturvatuotteet

Kattosillat

Kattosillat helpottavat katon harjan suuntaista kulkua ja niillä helpotetaan pääsyä muun muassa savupiipulle ja muille säännöllisesti huollettaville kohteille. kuten ilmanvaihtohormeille jne. Samalla katolla liikkumisen ja toimimisen turvallisuus paranee, kun käytössä on vankka jalansija. Kattosillan asennus eri kaltevuuksille on helppoa säädettävien jalkojen avulla. Kattosiltatoimitukseen sisältyy tarvittavat säätölevyt, tiivistesarjat, yleiskiinnikkeet ja profiilikohtaiset kiinnikkeet.

Lumiesteet

Lumiesteiden käyttö liittyy enemmän katon ympäristön turvallisuuden parantamiseen. Niiden tarkoitus on estää katolta putoavan lumen jään aiheuttamia vahinkoja. Lumiesteet tulee sijoittaa ainakin kulkuteiden kohtaan ja kadun puoleisille katon osille, jos lumi putoaisi tiealueelle ilman esteitä. Lumiesteet kannattaa sijoittaa koko lappeen mitalle, jolloin lumikuorma asettuu tasaisesti koko kattoalalle. Lumiesteet toimitetaan tiivistesarjan ja tarvittavien kiinnikkeiden kanssa.

Kauttamme saatte lisäksi:

  • Tikkaat
  • Lape-, seinä- ja turvatikkaat
  • Turvakiskot

Kaikki kattoturvatuotteet toimitetaan sinkittynä tai valmiiksi polttomaalattuina RR-väreillä.

Ota yhteyttä tai soita! Laita kattoturvasi kuntoon yhdellä toimituksella.